Jo Koster' s fondsenwervingspagina

by Jo Koster for CHILD SURGERY VIETNAM

Raised
 260
Target
 250

About my fundraiser

Helden Race Amsterdam 2013,

Ik vind dat CHILD SURGERY VIETNAM heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor CHILD SURGERY VIETNAM en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Jo Koster

News (1)

  • Ik wil meelopen!! Zelf heb ik € 100 ingelegd, genoeg om 1 kind te opereren. Leggen jullie met z'n allen nu hetzelfde erbij in dan wordt een tweede ook geholpen. En we mogen met z'n allen ook ver boven deze limiet uitgaan hoor! ;-)

    Jo Koster - 4/10/13

  • -

Donations ()

Make the first
CHILD SURGERY VIETNAM
CHILD SURGERY - Viet Nam laat lichamelijk gehandicapte kinderen opereren. Menig kind wordt letterlijk op de been geholpen, een lifechange. Vooral in de achterliggende gebieden is grote achterstaand. Door alleen Vietnamese mensen hier bij in te schakelen blijven de kosten bijzonder laag. Gemiddeld € 100 voor een kind. Zit je zelf goed in je lijf? Ren dan mee voor ons doel! Of steun de renners.